Dah overdue belum bersalin

Hai mommy2 , sapa kat sini dah 40 weeks 5 hari baby belum keluar , risau sangat dah overdue , baby first and takde pengalaman,harap semuanya dipermudahkan....esok dah kena serah diri ke hospital untuk induce 😢#firstbaby

6 Balas

Sy 40 minggu 3 hari..esk last checkup n esk jugak bru nk start cuti keje nk rehat pulak.if tak bersalin jugak serah diri 29/10 ni..sama la ank first..jnji baby gerak aktif n sy sihat pn dh Alhamdulillah..so kita hitung hari jela ye..good luck to all mommy ☺️

2y ago

Semoga dipermudahkan juga urusan kita semua ye sis🤲

Saya pun.. rsau nya Allah je yg tau. Mcm mcm excercise dah buat dan dah mkn mcm mcm juga ikhtiar itu ini. Tp klau bby xnak kluar juga tak tahu laa.

2y ago

awak due bila sepatutnya sis?

saya pun risau tunggu hari serah diri je 30/10..macam2 dah buat bby tak nak keluar2.. semoga kita semua dipermudahkan segala urusan 🤲

Saya dah 40w nie, baru je dpt tarikh serah diri 31/10 nie.. 🥹 hurm semoga dipermudahkan utk kita semua ya

Semoga akak dipermudahkan segala urusan bersalin.. saye dh 38m4h.. risau overdue jugokk😌

Semoga urusan kita depermudahkan 🙂 , saya juga serah diri esok 😿