overdue

Hi ibu² semua..ada tak ibu yg overdue sini? Saya overdue ni. 20.12 kena serah diri. Harap² dipermudahkan semuanya.

20 Balas

Saya overdue,just doktor yg bukakn cm..xde kne msuk ubt..alhamdulillah dpt bersalin normal..sye doakan semoga sis dipermudahkan dn selamat bersalin..😊

Sy pernh overdue 7hari.tp alhamdulillah baby ok.lahir pon normal.kuasa allah semua tu.doakn yg baik2 in syaa allah selamat.tp better ikit nasihat doktor.

Sama la sy 20.12 kene serah diri. Moga di permudahkn semuanya. Tak ada turun tanda2 lg...da mcm2 buat xnk overdue...tp kene serah diri jgk.. Doa yg baik2 je..😊

4y ago

Aminn..

Saya due 23/12 ni. Tapi tak ada tanda lagi. 23/12 ni kena scan, tengok macam mana. Moga dipermudahkan urusan sis ye

4y ago

Ya..aminn

Sy due 22/12..21 kne serah diri.. Gdm.. Haihh.. Tanda2 pn takde jgk.. Menyerahlah kita..

4y ago

Sama lah ye.. Moga kita dipermudahkan..

Due sy 20/12... Tp blm ad tanda .. klu xbrslin jga ..26/12 kena serah diri..

4y ago

tu la.. dah byk kali bawa kaki nie berjalan 😅

Semoga dipermudahkan dear.. Bykkan berdoa, get ready apa yg patut 🙂😉

4y ago

Ya..tq..amin harap tkde apa²

saya due 16/12.. msih blum ada apa2 tanda.. 23/12 kena serah dri..😅

Semoga dipermudahkan Dan bjalan lancar sis.

4y ago

Ya..tq

Semoga dipermudahkan segala urusan