sy ahli baru

setelah 5tahun menunggu ?? .. skrg ini adalah kandungan kedua sy .. kandungan pertama sy ggur pada usia 4weeks mcm tu tahun lps .. sekarang kandungan sy dah 20+2weeks .. doakan sy dan baby baik2 saja .. sekarang dh rs baby kick aktif sgt padahal ibu dia ni kuat tido ?? .. sblum ni sy x tau yg vibrate2 mcm perot lapa tu drpada bby yg dlm perot ni .. lps scan 17weeks bru tau tu rs bby bergerak .. ☺☺

16 Balas

Alhamdulillah. Semoga awak & kita semua yg preggy sihat2 hendaknya