Selamat bersalin. Due 29/7

Setelah 5 hari berkampung di wad alhamdulillah saya dah selamat bersalin. Induced belon sudah, induced drip sudah. Jalan masih stuck 3cm. Terpaksa czer, baby berat 3.8kg boy jam 3.13am selamat keluar. Due date 29/7, bersalin pada 20/7. Dua-dua cara saya dah alami, melahirkan normal dan czer ternyata melahirkan czer lagi sakit dan susah nak bergerak bagi saya. Epidural 2x, ubat tahan sakit tak usah cerita berapa banyak saya terpaksa ambil. Saya doakan ibu yang masih menanti dipermudahkan segala urusan. Benarlah janji Allah, ibu yang mengandung dan melahirkan, pahalamu amat besar 🥰 sakitnya tak terkata.

Selamat bersalin. Due 29/7
4 Balas

Alhamdulillah..selamat berpantang sis' cOmel je baby tu wpn nmpk sikit je😀 saya due 26/7 nie pn msh blm ade tanda² juga..isnin nie dh kena serah diri' induce sbb baby kecil n ada gdm dc..dOakn saya kuat mcm sis juga yer..

2y ago

Aamiin..tkasih sis' bagi semangat kat saya..