Dah warded due date 29/7/22

Assalamualaikum doakan saya selamat bersalin hari Jumaat yang mulia ni. Due date 29/7 tapi dah masuk wad harini. Sampai hos bukaan dan 3cm. Ngam2 38w. Contraction on off dah lbh kurang 3 hari dan baby asyik mengeras. Baby dengar cakap mummy dia suruh keluar hari Jumaat nanti senang sebab ada babah di rumah jaga abg. Cuma tadi doc scan baby besar sikit anggaran 3.6kg. kalau x lepas bersalin normal, akan czer. Apa2 pun x kisah asalkan semua selamat. Saya doakan semua ibu di sini selamat melahirkan ❤️

1 Balas

Waalaikumsalam. Sama la saya pun bersalin hari jumaat. Tarikh cantik pula tu. Kuasa Allah. Moga dipermudah ya mommy bersalin. Selamat semua nya dan sihat hendaknya. Aamiin

2y ago

Anak saya dah 2 tahun dah sis. Hehe