37 weeks 1 day

Set tidur homemade khas utk baby, barang2 asas utk di bawa masa admit & gbr si kakak (8y dah skrg), adakah baby akan sebijik muka si kakak. Perasaan bercpr aduk. Teruja, nebes. ❤

37 weeks 1 day
2 Balas

Comelnye bantal tilam baby.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis melahirkan baby nanti ya. Aaamiin. 💕

5y ago

Ur welcome. ☺

comel nye si kakak😍 inshaa Allah semoga segala urusan dilancarkan. keep praying ya..

5y ago

Sebab 1st czer, tak sempat rasa contraction @ tanda2 nak bersalin. Dan kali ni dijangka normal. Mcm mana lah agaknye ye. 😣