mainan baby 2bulan

ada yg blh suggest mainan tk utk si kecil, skrg suke hisap jari dah

7 Balas

sama la kita sis, anak 2 bulan dah mula hisap jari, dah pandai main air liur. buat masa ni sy beli playgym sebab dia suka tendang tendang, so bila ada gym ni, dia seronok sebab tiap kali tendang ada muzik. sy beli water playmat, untuk tummy time. dari lahir sy ajar anak sy flashcard black n white, selalunya sy tunjuk flashcard waktu tummy time

Flash card black n white. Till 3 months. Then tukar flash card yg ada warna merah, hitam n putih.

baby tengah upgrade skill dia tu. biar dia belajar explore body dia.

sye bli flash card black n white, mainan yg ade bunyi..

playgym , rattles , teether

bole beli teether

baby teether