Set mewarna Faber-Castell yang mana satu menjadi kegemaran anak anda pada musim kembali ke sekolah tahun ini?

Voice your Opinion
Tri Colour Pencils
Classic Colour Pencils
Watercolour Pencils
Jumbo Colour Pencils
Oil Pastel & Wax Crayon
Poster Colours
Lain-lain (Komen di bawah)

808 respon

65 Balas

Classic Colour Pencil kerana pada zaman sekolah rendah dahulu satu "kemegahan" bagi sesiapa yang memilikinya. Arwah papa berusaha untuk membelinya kerana beliau amat peka terhadap minat saya iaitu mewarna dan membuat abjad grafik. Saya sangat pemalu dan pendiam disekolah dan lebih kepada dunia "imiginasi" dan akan "memindahkan" dunia tersebut ke lakaran di kertas serta mewarnainya. Sangat mudah dan warna betul menarik untuk saya "melayani" dunia saya

Watercolor pencils sebab anak2 cakap color magic! Letak air jadi double cantik! Apa2 pun semua color faber-castell jadi pilihan hati. Yang penting color & fabel-castell. Tapi masa sekolah study art stream & uni pun study art & design dulu saya memang guna segala barang dr faber-castell sebab kualiti bagus sangat3..thank you faber-castell..❤️❤️❤️

Dah tentu saya pilih JUMBO COLOUR PENCILS FABER-CASTELL sebab anak sulung saya 6 tahun dan anak kedua saya berusia 3 tahun. Jumbo colour pencil bagus sebab sesuai dengan tangan anak² kecil untuk memegang pensil warna dengan kemas dan juga membantu psikomotor jari anak² kecil.

Sudah tentu Jumbo Colour Pencil! Saya suka sangat sebab ianya cukup besar untuk genggaman tangan si kecil! Anak saya dapat pegang pensil warnanya tanpa terlepas dan mewarna lukisan kegemarannya dengan penuh yakin dan gembira.Terima kasih Faber Castell💕

sy suke brand Faber Castell.. mase kecik dulu suke Luna, utk anak sy belikan Faber Castell.. dulu mase sy study, lecture beli kaler brand ni, tu yg terus jatuh cinta.. kaler die pon cantik + menarik.. pastinya yg jumbo...

Bagi saya Jumbo Colour Pensils adalah pilihan yang tepat untuk anak saya lebih meneroka dan berimiginasi ketika melukis mahupun mewarna. Saiznye yang agak besar sesuai untuk genggaman si cilik saya😍

All time fav is the Watercolour Pencils sebab boleh guna as water colour, my kids suka sangat the versatility as they can unleash their creativity using Faber Castell pencil colour! 👍🏻🥰🥰

Classic Colour pencils kerana ini dapat mengajar anak saya untuk mengenal warna asas dengan mudah dan seterusnya dia akan jadi lebih cekap dan bijak untuk mencampurkan warna.

Ibu-ibu akan pilih yang terbaik untuk anak. Faber Castell jadi pilihan dan anak akan pilih mana yang dia lebih suka untuk teroka dengan dengan jenis warna pilihannya.

Tri colour pencils menjadi kesukaan anak saya. Pemegang yg ringan, warna yang cantik, mencantikkan lukisan dan menaikkan semnagat anak saya ketika mengunakannya.