Adakah anda membesar dengan 'Set Happy Meal' McDonald's?

Jika ya, komen Set Happy Meal kegemaran anda/anak anda.
Voice your Opinion
Ya, (komen Set Happy Meal kegemaran)
Tidak

1362 respon

18 Balas

ya.. dlu suke order set happy meal beef burger... n pnh dpt mainan furby version yg bkn plastik tw ada koleksinya smpai skrng n jd permainan ank..dgn set patung the sesame street ni pun byk sy kumpul dlu🤣🤣🤣n smpai skrng msih ada n jd permainan ank..cuma bila dh smpai dkt anak smuanya berterabur kang jumpe sekor kat celah lemari...celah mainan2 dia.. bwh katil... ni dkt pic sy share ni dua contoh ptung sesame street yg sy katakan tu .hehe..lain2 kena cri balik xtw mana anak selit..🤣🤣🤣tp patung happy meal dlu kita dpt berbeza tw dgn zmn skrng..tu sonok nak kumpl tu..hehehee

Selalu order happy meal makanan tuk mama dia mainan je tuk ank🤣

semua happy meal suka.. asal kan ada toys…

ank ye mmbesar ngn happy meal. 😂

jarang makan makanan segera

double cheeseburger

ayam, nuget, bubur

hello kitty

𝚢𝚊

Astroboy