Pengalaman pcos

Sesiape kat sini ada pengalaman pcos ... Apa tanda pcos ye.. macam mana nak tau kite ada pcos ..boleh bagitau tak ..sesiape yg berpengalaman ..

1 Balas

maaf puan saya tiada pengalaman mengenainya..saya ada pnglmn ttg endo.shj..jika puan nak tahu puan ada pcos atau tidak..better.puan pergi jumpa doc pakar sakit puan@ O&G..nanti mereka akn chck jika kita ada alami pcos..cyst or fibroid..mg dpmudahkan segalanya..aamiin.. #TAPsupermoms

3y ago

sm2😉