Polycystic Ovarian Sydrome (PCOS)

Salam semua. Sapa kat sini ada pengalaman PCOS? Diagnose awal Dr nampak ada PCOS di Ovary. Salah satu punca kesukaran pregnant. Boleh share sikit pengalaman mommies dan berapa lama nak hamil lepas rawatan?

1 Balas

sy ada pcos. doc bagi ubat turun darah dan clomid utk rangsang ovulasi, terus hamil pada cycle pertama. selalunya kena tgk jenis pcos ada terbentuk, ada yg kecik/besar xganggu pun. dan juga hormone dlm badan. good luck ❣️

4y ago

Alhamdulillah. Kiranya follow up dgn doktor je laa ea. Ingat ada apa² supplement @ rawatan khas utk pcos. Thanks ya