Nak tanya.. Sy mengandung masuk 5bulan

Kenapa ya keliling puting saya sebelah kiri kadang² tu rasa gatal sangat. Nak garu takut luka ? Normal ke ? Ada sesiapa tahu tak any cream ke yg boleh kita sapu untuk redakan gatal tu?

1 Balas

Normal sis. Cuma kena rajin bersihkan nipple guna kain lembab. Jangan garu, takut luka dan berbekas. Biasa laa nak produce susu kan, gatal2 tu normal 😊

2y ago

ha ah sama slalu gatal² kt situ nk garu tkut luka tnya mama..mama kta biasa la nk kandung susu