Kukit gatal gatal

Saya da trimester ketiga, kulit kaki tangan saya jadi gatal² merah . Kadang sampai luka la gatal dia tu. Normal ke? Kawasan perut tidak pula gatal ##ingintahu #firstmom

2 Balas

Sy pon setiap kali pregnant akak kene gatal kaki tangan.. Lagi2 kalau sejuk.. Kulit sy jadi kering bila pregnant sbb tu jadi gatal2..

7mo ago

Yee betul..

alahan kot sis, sbb saya jadi time 2nd trim dulu, lepas p klinik amik ubat apa semua alhamdulillah okay.

7mo ago

tak makan pun sis , dpt krim ja.