tlg komen

Sesiapa sini sdg tggu zuriat sperti sy...?xpernh rasa 1 kli pun hamil????

26 Balas

Smoga dipermudah urusan utk hamil sis.. Sy pun terfkir cmni bila menunggu tp stiap kali sujud terakhir sy sentiasa doa.. Sblm tdo, waktu hujan, waktu bersedekah niat dalam hati juga.. Smoga sis hamil... InsyaAllah

5y ago

Yg pnting kena happy n jgn stress sis.. Bcuti bsama suami, bole honeymoon lg.. Allah bg cpt atau lambat ada hikmahnya...