saya nk tny, saya sdg rancang hamil.

saya sdg rancang hamil, semalam macam ada spotting putih campur darah merah muda masa kencing.saya cek upt ve+. saya tggu harini siang sampai lah malam tak keluar darah pun.. saya pk saya period. tapi tak pun.. so saya brsama dgn suami saya.. sejam lepas bersama tu keluar lendir putih campur darah muda tp mcm benang2. dn lepas tu bila kencing ke apa tak ada darah keluar pun.. adakah saya period atau hamil ? saya konfius#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

klau dh +ve mknanya lekat lhtu.. tp klau kluar darah gitu tlng jgn biar apatah lagi slpas bersama suami.. sbb kandungan 1st trimester kebanyakkn doktor x galakkn lagi bersama.. risiko mcm² ada.. sila jumpa doktor segera untuk pemeriksaan selanjutnya..

2y ago

ehh silap ve- saya trsilap taip mlm td tk perasan.. hmm cemana yaa. n skrg saya rasa macam ada benda nk keluar dr bawah. tp bila saya kencing tak ada darah pun keluar. perut saya pun mcm merengat bawah ari2

pergi cek