Hi ! Mommies ..

Sesiapa mommies kat sini ada pengalaman bersalin cser , guna set berpantang apa ya ? Brand yg bagus , harga pon berpatutan . Kalau boleh , suggestkan yang perlu saja . Taknak membazir , takut tak terhabis pakai. ?

1 Balas

Saya.. Saya dlu beli pilis (warna hijau mcm jamu) dgn param (warna putih mcm bedak sejuk) tu je.. Bengkung mmg x boleh pakai.. Cara org urut pon lain.. Sbb x boleh sentuh bahagian perut.. Tu je..

4y ago

Nadratul.. Boleh je nk pakai smpai hbs pantang.. X ada masalah.. Tapi saya pilih pakai 3 mnggu je.. Lps tu x pkai.. Param tu pon sama.. Pakai smpai stgh bulan je.. Lps tu x pakai dh.. Hihi