Set Berpantang

Hi mommies, set produk berpantang mana yg bagus? mom semua pakai yg mana satu?

58 Balas

Set Berpantang Shaklee pun best, sy consume sejak anak ke 2 sampai ke 4. alhandulillah byk bantu bekalkan nutrient terbaik utk sy masa proses pemulihan.😚 mmg x tukar set lain dah sejak guna set tu. luka cepat sembuh, sy sgt fresh & energetic mse dlm pntang..mmg org yg dtg melawat & even nurse pun admit sy x nmpk mcm org tgh bpantang. cergas je..☺️ Puan pun boleh dpt pengalaman yg sama

sy xbley mkn akar kayu atau ubat2 herba2 .. klau ambik bende tu sy jd demam mngigil2.. sy ambik ubat klinik panchor untuk sebulan trus sb sy duk kat pahang, ssh nk beli.. ubat tu farmasi kat kg sy je , kat kelantan... dh mkn ubt2 tu xyah dh ambik set2 bsalin.. mmg elok sgt

Pakai produk yg loose lebih tahan lama,kalau set ada yang habis tak cukup,ada jugak yang tak pakai.sy pernah pakai nona roguy,kali ni nak try seri dewi malam, aura inner dgn sari ayu.campur2 utk luaran dalaman tak campur

Cdgnnya Beli yang betul-betul keperluan dan nak guna..sebab takut dh beli yg set n nnti tak trguna ^^' contoh param..pilis..minyak panas/angin untuk urut, tungku, mandian herba dll..jamu2 tu kalau memang nak makan baru beli..

5y ago

Yep..

Sya 1st time juga. Tp base tanya sister, dia kata beli yg nak pakai je, so sya beli set bersalin afiat then utk set param,pilis,tapel n minyak telon baby beli sari ayu je. Murah pun murah...

I think nona roguy and sari ayu is the best. Macam set air akar, phyto, minyak herbanika and mandian herbs tu nona roguy Sari ayu i ambik yg pilis, tapel tu semua

5y ago

Saya beli kat babyfair

Anak first sy guna set bersalin dherbs. Mcm xde oape berlaku 🤭😅 ke sy sorg je rasa mcm tu xtau la. Yg kedua ni, sy guna nona roguy. Terbaik. Nyaman badan ☺️

4y ago

nk try jugak la utok 2nd ni. tq mommy.

Sapu2 guna set sari ayu. Dalaman just mkn phytonatal nonaroguy, amik vit c blackmores & supplement tambah susu.

Saya untuk nutrients ibu hamil set pantang dari rangkaian shaklee. Dan saya jugak lengkapkan lagi dgn set tropical herbs.

Tanamera + afiat. Tapi kali ni tak ambik full set. Ikut kesesuaian berdasarkan pengalaman berpantang anak first dulu.