Set berpantang

hai mommies. saya nk tanya pengalaman mommies semua. set berpantang apa yang bagus ya? saya baru first time mom. belum ada pengalaman produk apa yang bagus utk pakai semasa berpamtang nti? boleh mommies tlg suggest yg best tak? tq ya mommies.

1 Balas

Pengalaman saya as a first mom, my mom belikan set aafiyat. Tapi boleh kira berapa kali je pakai🤭 Rumah family dengan rumah saya dekat. Jadi masa pantang tu, bila balik rumah sendiri saya tak pakai. Balik rumah family baru pakai. In conclusion, set pantang ni tak wajib. Nak pakai boleh, tak pakai pun boleh. Mungkin ada mommy lain yang akan kongsikan pengalaman mereka pula ke awak😊

5mo ago

saya pun pakai set aafiyat tu.. tapi pil makjun dengan jamu tu saya tak makan.. just pakai bedak dengan minyak aafiyat tu je.. uncang herba tu pun dah hujung2 pantang baru minum.. itu pun tak habis.. sebab takut juga nak makan jamu² ni.. risau jejas kat anak.. alhamdulillah anak ok je sihat sampai sekarang dah masuk 4 bulan