set bersalin

Hi mommies ..nak tanya .. Set bersalin apa yg bagus dan harga yg berpatutan ye .. And nak tanya .. Kalau tak makan jamu tu takde effect apa apa kan ??

2 Balas

Tanamera! Saya tak makan jamu pun lepas bersalin, dah 3x. Ok je sis. Yg penting masa pantang kena disiplin..pakai socks, pakai bengkung, elakkan air sejuk, jaga makan..jgn pasang aircond. Urut & tuam perut, cari confinement lady yg sesuai.

Mcm sya pkai set bersalin afiat oky sgt lengkap mcm2 ade.. Blh je klau kita x mkn bnde2 tu tpi kita lena tanggung sendiri la bdn kita 20 ke 30 thn akan dtg mcm org tua2 kata bdn kita kan nk guna lama