spotting at early pregnancy

sesiapa ada pengalaman spotting brownish at 7 weeks. sy dah dapat duphaston dari doktor tadi tapi still rasa risau.

2 Balas

Hi. Maaf tanya. Awak masih ada spotting tu ke? Saya sekarang 7 minggu tapi brownish keluar dah 3 hari. Risau. Sebab kadang ada darah sikit. Bila scan kantung ada lagi.

4y ago

Hi.. alhamdulillah sy spotting tu sehari je. Lepas mkn duphaston for 1 week tak ada keluar. Just keputihan biasa je. Sis pergi ke klinik utk monitor ya.

Spotting kerap?duphaston tu mkn ja..bagus support rahim

4y ago

Setakat ni sehari sje. Taktau macam mana boleh ada spotting. Is it related with sexual activity/angkat benda berat/stress? Tq for ur reply ya..