spotting at early pregnancy

sesiapa ada pengalaman spotting brownish at 7 weeks. sy dah dapat duphaston dari doktor tadi tapi still rasa risau.

2 Balas

Hi. Maaf tanya. Awak masih ada spotting tu ke? Saya sekarang 7 minggu tapi brownish keluar dah 3 hari. Risau. Sebab kadang ada darah sikit. Bila scan kantung ada lagi.

4y ago

Hi.. alhamdulillah sy spotting tu sehari je. Lepas mkn duphaston for 1 week tak ada keluar. Just keputihan biasa je. Sis pergi ke klinik utk monitor ya.