kepala baby engaged

sesiapa ada pengalaman minggu 30 then kepala baby dah engaged.. minggu ke berapa ye semua bersalin kalau 30 weeks kepala baby dah engaged ke bawah

48 Balas

xtentu jgk sis..cm sy baby dah engaged msuk 29week..tp 40week 2day baru bersalin 😂 xpa, yg penting semua sihat ja

3y ago

41w pun boleh normal . kaedah induce . emergency czer bkn blh sebarang² 😊 baby jntung drop , dah teryak kt dlm , ibu² berisiko tinggi yg membuatkn tk boleh normal