Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

Hari 7 : 14/9/2023 Harini saja search untuk persediaan barang untuk ibu & bayi, supaya lebih bersedia awal dari segi mental dan fizikal. Rupanya banyak ye yg perlu disediakan, jadi mommies kt luar sana tu jangan stress beli apa yg mampu dulu okay. Semoga ada rezeki buat cahayamata ku untuk memenangi carseat aamiin🤍 Dapat meringankan perbelanjaan untuk bayi jugak boleh beli keperluan yg lain inshaAllah. Selesai sudah misi saya selama 7 hari semoga ada rezeki buat anakku aamiin yra.. terima kasih theAsianparent & Snapkis memberi peluang kepada para mommies untuk ceburi giveaway ni Alhamdulillah🥰 #CheckInTAP 7 hari

Hari 1 - 07/09/2023 Pada 2020 saya mengandung anak pertama , TheAsianParent lah tempat pertama saya dapat banyak rujukan tentang kehamilan dan kelahiran , 2021 pula saya mengandung anak kedua , saya tetap bersama pilihan saya semasa mengandung TheAsianParent untuk menimba ilmu pengatahuan sebagai ibu ❤️ Serta tahun 2023 saya diberi rezeki lagi sekali mengandung anak ketiga , saya masih bersama TheAsianParent 👍🏻🤰🏻 Terima kasih TheAsianParent , ada nya aplikasi ini , memudahkan kami ibu2 & bakal ibu2 untuk share pendapat dan minta pendapat antara satu sama lain 🫶🏻 Terima kasih Asianparent ❤️

Bismillah. Assalamualaikum. Semoga kita semua dipermudah segala urusan. Semoga ada rezeki untuk anak saya. Hari 1 : 7/9/2023 Terima kasih theAsianparent kerana wujudkan aplikasi ini. Btw, saya first time pregnant. Apa yang saya tak tahu semua saya search di sini. Sangat mudah untuk saya tahu apa yang saya ingin tahu dan sangat bermanfaat. Dapat tengok perkembangan bayi hari demi hari. Rasa tak sabar nak bersalin pulak 🥰 Alhamdulillah, semoga mommies yang sedang mengandung dipermudah segala urusan sehingga bersalin nanti. Aaminnn Aplikasi theAsianparent terbaik 💯! Recommended 👍🏻

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM SEMOGA ADA REZEKI ANAK SAYA YANG BAKAL LAHIR. HARI INI 8/9/2023 Alhamdulillah, platform theAsianparent Malaysia memang terbaik ... TheAsianparent adalah tempat untuk saya mencari segala rujukan dan dapat melihat perkembangan baby dalam kandungan, saling berkongsi maklumat serta pengalaman dengan bakal ibu yang lain untuk menambahkan ilmu pengetahuan baharu...... Dengan ada nya platform TheAsianparent ini dapat memberi pengetahuan kepada bakal ibu bapa selama journey 9 bulan kehamilan sehingga kelahiran cahaya mata❤️ KEEP IT UP TheAsianparent MALAYSIA🥰

Hari 7 (14 september 2023) Hari ini hari terakhir menyahut cabaran theasianparent , rezeki allah sudah susun cantik-cantik. kalau dapat kita rezeki dan beruntung kalau tidak mungkin belum rezeki kita , dapat atau tidak sy akan teruskan menimbah ilmu dengan app ini, apps ni banyak mengajar sy sebagai seorang first mom dari A - Z . terima kasih Theasianmalayisa kerana telah beri sy keyakinan untuk terus menimbah ilmu bayi dalam apps ini dan sy tidak segan silu untuk kongsi apps ini kepada kawan kawan yg tenga pregnant terutama keluarga , sahabat dan media sosial.

Mommy day 1, 8th September 2023 Alhamdullilah saya menggunakan platform Theasianparent dari hari pertama dapat tahu saya direzekikan malaikat kecil di dalam rahim ini. Dari sini banyak ilmu yang saya dapat dan guidance dari ibu2 yang lain. Sangat membantu saya yang merupakan first time mommy. Banyak manfaat saya peroleh. Darilah perkembangan bayi dari sekecil-kecil kacang sehingga lah sudah mencecah 5 bulan kini🥲. More to go and more journey with Theasianparent 🫶🏻 ikhlas dari hati -firsttimemommy🥲❤️🫶🏻 Done follow ig asianparent too❤️

Hari 1 05 september 2023 Assalamualaikum /selamat malam. Saya disini ingin mencuba hadiah dari THEASIANPARENTS kerana banyak manfaat saya baca dan belajar dari sini.. Saya seorang ibu yang mempunyai anak seorang masih kecil.. Di THEASIANPARENTS banyak info kesihatan untuk ibu, keluarga, baby,& makanan yang berkhasiat.. Alhamdulilah saya rasa happy... Promosi barang sangat berpuas hati & berbaloi.. Semoga ada rezeki saya & anak saya memperoleh carseat keselamatan untuk perjalanan sepanjang masa.. Aminn🤲🏻 #THEASIANPARENTS❤️ #THEFAMILY❤️

Day 1 (6/9/2023) Day 2 (7/9/2023) Day 3 (8/9/2023) Day 4 (9/9/2023) Day 5 (10/9/2023) Day 6 (11/9/2023) Day 7 (12/9/2023) 🤲Alhamdulillah 🤲 ⭐️Semua syarat yg diberitahu sudah saya ikuti. ⭐️ Saya telah mengikuti theAsianparent Malaysia di laman sosial Instagram.✅ Saya juga telah log masuk ke Aplikasi theAsianparent setiap hari selama 7 hari berturut-turut bermula (6/9/2023-12/9/2023) ✅ Dan saya berharap semoga rezeki untuk memiliki carseat ini menyebelahi saya dan anak saya.🤲 🌹Terima Kasih theAsianparent Malaysia🌹

Hari 1 - 8 september 2023 Alhamdulillah sy telah menggunakan apps theasianparent sebaik sahaja sya disahkan mengandung untuk belajar dan mendapatkan ilmu parenting dan sebagainya. Apps ni sangat membantu my journey in pregnancy and delivery, ia juga platform terbaik untuk sy refer tentang perkembangan anak saya terutamanya tentang kesihatan. Alhamdulillah syukur sy selamat melahirkan puteri pertama saya pd hujung Mei lalu dan sehingga harini apps ni sentiasa memberikan notification yang membuatkan sy alert untuk mencari ilmu. Thank you 💗

Hari 1 : 07/09/2023 Alhamdulillah terima kasih kerana menyediakan platform TheAsianParent untuk kemudahan bagi ibu-ibu mengandung yang pertama kali khususnya seperti saya. Saya dapat mencari banyak maklumat dan info tambahan berkaitan pemakanan dan gaya hidup yang sihat ibu mengandung melalui platform ini. Selain itu, saya dapat berkongsi pendapat dan mendapat banyak ilmu dari kominiti di dalam platform ini. Sangat berbeza dengan platform lain yang mana disini saya dapat terokai pelbagai ilmu dan semestinya TheAsianParent The Best!!!