Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

HARI 2 : 8/9/2023 Assalamualaikum, doakan saya Syasya Athirah dan suami saya Muhammad Khasir dikurniakan rezeki zuriat yg soleh dan solehah, diberikan kesihatan yg baik, dilimpah rezeki yg tak pernah putus mengalir dan dipermudahkan segala urusan. Doakan juga ibubapa saya dan ibubapa mertua saya supaya diberikan kesihatan yg baik dan diberikan kesembuhan kepada penyakit mereka. Semoga suatu hari nanti saya juga akan dijemputkan untuk ke tanah suci bersama suami dan ahli keluarga saya semua. Amin 🤲🏻 terima kasih TheAsianParent banyak berkongsi maklumat dan banyak yg saya belajar dari sini. Saya ttc 4 tahun dan tahun ni saya berjaya hamil dengan bantuan TheAsianParent ni berkat doa dan tak pernah putus asa ❤️

Hari 1: 7/9/2023 Alhamdulillah, Terima Kasih TheAsianparent kerana menyediakan platform applikasi ini utk para ibu dan bakal ibu. Aplikasi ini sgt membantu sy yg merupakan bakal ibu November nnti insyaAllah 🤲🏻. Sedikit sebanyak info dr aplikasi ini tentang pemakanan, aktiviti yg digalakkan dan tidak digalakkan dilakukan atau dimakan oleh bakal ibu². 🥰 Alhamdulillah skali lg terima kasih kerana turut menyediakan kumpulan² kecil ibu² mengandung sprti BirthClub, Kehamilan, Bayi, dan sebagainya. Sy banyak mendapat info dr pelbagai pertanyaan dr ibu² yg lain.😊 Alhamdulillah sbgai seorang yg baru pertama kali mengandung, soalan sy turut dijawab dgn baik oleh ibu² yg lain dlm kelab² tersebut 😊

Bismillah , semoga ada rezeki untuk baby twin Hari 1 (8/9/2023) Terima kasih kepada platform #Theasianparent Malaysia sebab dah banyak membantu saya mengetahui perkembangan bayi dalam kandungan sayaaa 👍🏻 tanpa apps ini saya mungkin akan terlepas info info yang bermanfaat untuk saya mengharungi perjuangan kehamilan pertama saya 😊 saya juga dapat banyak maklumat dengan apps ini serta saya boleh melihat pengalaman ibu2 lain dan bertanyakan soalan sekiranya saya keliru . Semoga aplikasi Theasianparent ni akan terus menjadi platform yang terbaikk untuk bakal ibu ibu yang hamil dan ibu bapa yang lain 🤭 Terima kasih Theasianparent ❤️ semoga ada rezeki buat bakal twin sayaa yang akan lahir 😊

Hari 4 : 11/9/2023 Harini saya dan suami pergi ke Aeon Mall untuk survey harga stroller & carseat. Rupanya agak mahal ye untuk provide semua tu sekaligus, ya mmg berbaloi masuk contest untuk memenangi hadiah ni inshaAllah dapat memudahkan urusan parents yg berusaha yg terbaik untuk anak mereka walaupun bukan kami tapi ada rezeki untuk orang lain pun dah happy😍 Bestnya lah kan pengalaman semasa pregnant ni, mcm2 benda kita akan belajar untuk ke fasa baru dlm kehidupan. Belajar untuk lebih menerima hakikat dan terus kuat demi anak🤍 Doakan anak saya sihat dlm kandungan dan selamat dilahirkan nanti aamiin inshaAllah. Terasa spt menulis dairy disini hehe mekasih theAsianparent apps

HARI 1 : 7/9/2023 Assalamualaikum, doakan saya Syasya Athirah dan suami saya Muhammad Khasir dikurniakan rezeki zuriat yg soleh dan solehah, diberikan kesihatan yg baik, dilimpah rezeki yg tak pernah putus mengalir dan dipermudahkan segala urusan. Doakan juga ibubapa saya dan ibubapa mertua saya supaya diberikan kesihatan yg baik dan diberikan kesembuhan kepada penyakit mereka. Semoga suatu hari nanti saya juga akan dijemputkan untuk ke tanah suci bersama suami dan ahli keluarga saya semua. Amin 🤲🏻 terima kasih TheAsianParent banyak berkongsi maklumat dan banyak yg saya belajar dari sini. Saya ttc 4 tahun dan tahun ni saya berjaya hamil dengan bantuan TheAsianParent ni ❤️

This wonderful app or blog have been my favorite thing to read and to get much more information about baby and mother to be. All the details are been share by other mother to be and already become a mother is really helpful and different story adding more of different knowledge how to handle the situation. For me, to be here is much more than anything to me. Even a mother of 3 just like me still need a lot of different knowledge about how to be also to become a wonderful mother. Handling baby and kids with care is most important thing to become a mother. It was such a blessed to become a mother and experience birth story with others 💯😍👍

Hari 2 : 9/9/2023 Assalamualaikum, harini dimana saya terdapat beberapa simptoms/tanda mengandung namun belum pergi ke klinik untuk check doktor kerana masih terlalu awal kandungan. Tetapi saya yakin inshaAllah ada rezeki buat saya kerana daripada theAsianparent lah saya dapat membaca article mengenai simptom hamil dan perkembangan bayi diawal usia dan saya ada gejala/simptom dari pengalaman yg mommies lain alami🤍Banyak yg saya dapat belajar dari theAsianparent Malaysia, ramai mommies diluar sana share pengalaman mereka. Thank you owner apps & mommies memudahkan urusan. Semoga anak ini membesar dgn baik & sihat walafiat aamiin inshaAllah.

Hari Pertama : 7 September 2023 Alhamdulillah, saya sebagai ibu yang bakal melahirkan anak pertama sangat bersyukur wujudnya aplikasi seperti TheAsianParent yang banyak membantu saya mengenai proses tumbesaran bayi dalam kandungan. Selain itu, aplikasi TheAsianParent juga banyak memberi tips dan maklumat2 yang bermanfaat terutama sekali kepada ibu yang langsung tiada pengalaman sepanjang proses kehamilan. Saya harap aplikasi TheAsianParent menjadi aplikasi pilihan utama untuk bakal2 ibu mengandung di masa hadapan. Terima kasih TheAsianParent❤️ #THEASIANPARENTMALAYSIA Followed theasianparent_my & snapkis_my ✅ My ig : faeqcarder_

Hari 1- 8/9/2023 Assalamualaikum, alhamdulillah syukur atas nikmatNya saya gembira telah melahirkan anak saya pada bulan Februari tahun ini dan akan saya jaga amanah itu dengan sebaiknya. Saya telah menggunakan aplikasi Theasianparent ini sejak saya mengandungkan anak saya dan ianya adalah salah satu cara untuk saya melihat perkembangan anak saya ketika dalam kandungan sampai lah dia dilahirkan. Sekarang, saya masih setia menggunakan aplikasi ini untuk membantu saya merujuk ‘milestone’ anak saya dari hari ke hari. I love Theasianparent ❤️ Terima kasih kerana mencipta aplikasi yang sangat berguna untuk ibu-ibu seperti kami.

Alhamdulillah Untuk hari pertama 8/9/23 berkesempatan untuk menyertai contest @theasiaparent untuk memenangi carseat..semoga terselit rezeki saya dan anak in syaa Allah aamiin2 Pertama sekali bersyukur berpeluang mengenali apps ini kerana dapat belajar dan mengetahui ilmu2 dan berkembangan janin di dalam rahim kita, dan juga dapat mengumpul poin setiap Kali login ke apps ini, ini kerana kita juga berpeluang untuk mendapat potongan harga untuk barang2 mommies dan baby terima kasih untuk apps theasiaparent kerana mencipta apps ini serta dapat memudahkan para2 ibu dan dapat memberi manfaat untuk first mom mcm saya👶🏻✅👍🏻