Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

Hari 1 : 9 September 2023 Ribuan terima kasih kepada theasianparent kerana banyak mengajar dan bantu melihat perkembangan dari janin hingga menjadi bayi. As a first parent saya sangat berpuas hati dengan apps theasianparent. Tak pernah jemu dan tak henti untuk memberi tips dan perkembangan bayi dari masa ke semasa. Terima kasih theasianparent ♥️

Hari2: (7/9/2023) This TheAsianParent apps really helps me, by the time i had miscarriage and update on this apps the best part is this apps are giving me a moral support, positive word and always ask for my condition on that time. But after that am pregnant again and my baby is here now 5 months old🥰 thank u for always be my no 1 parents apps🥰

Hari 1 - 6 september 2023 Terima kasih TheAsianParent memberi peluang kepada semua bakal mommies menyertai peraduan ini. Semoga diberikan rezeki kepada bakal mommies. Saya sebagai bakal ibu buat pertama kali sangat bersyukur dgn ada nya platform TheAsianParents, membantu saya dalam mempelajari dan juga berkongsi ibu menjadi seorang ibu. Terima kasih

Hari 1:5/9/2023 Bismillah Alhamdulillah banyak info dan panduan bagi saya sebagai ibu yang mempunyai anak2 yang kecil Info kesihatan untuk ibu,bapa keluarga dan bayi banyak yang saya dapati faedah..promosi pun berbaloi.. Semoga ada rezeki dan kurniaan untuk anak saya memperoleh carseat untuk keselamatan dan keselesaan buatnya sepanjang perjalanan

Bismillah Semoga ada rezeki anak Hari 1 ( 8/9/2023 ) Alhamdulillah syukur theAsianparent banyak membantu saya melihat perkembangan baby dalam kandungan semasa saya mengandung, sekarang kandungan saya sudah 6bulan... App ni memang terbaik dan memudahkan. Saya memang suruh kawan ii saya yang tengah pregnant download apps ni. ❤️❤️❤️🩷

HARI 7 , 11 SEPTEMBER 2023 , ISNIN Alhamdulillah berjaya challenge #checkin7day walaupun hari2 check in app TheAsianparent 🥰❤️ Terima kasih app TheAsianparent kerana banyak memberi ilmu pengetahuan tentang anak dan parenting yg terkini dan berguna untuk parents 👍🥰 semoga ada rezeki anak saya baby sofea eryna 4 bulan 🤲❤️🥰

HARI1 (6 September 2023) Dengan adanya platform TheAsianparent ni, sy dpt mcm² ilmu dan jugak banyak bertanyakan kepada ibu² yg ada pengalaman mengandung kerana saya sebagai ibu yg mngandung anak pertama, xad sngt pengalaman, tapi dgn platform ni, sy dpt bljt bermcm-mcm tips dan jugak dpt mmbntu sy bertnya perkara yg kdng² mmng xthu lngsung

Hari 4 (10.9.2023) Semoga ada rezeki anak saya menang carseat drpd #theAsianParents & Snapkis 😍.. Setiap hari apps #theAsianparents akan update perkembangan anak dan kemahiran yg boleh dilakukan mengikut tahap umur , dan saya juga akan membuat rujukan tentang pemakanan semasa pantang , thanks to #theAsianparents sangat membantu 💯🌸

< Hari 1 (6/9/2023) Terima kasih The ASIAN Parent kerana memberi banyak info yang bermanfaat kepada ibu-ibu mengandung terutamanya kepada saya. Banyak tips dan ilmu yang boleh digunakan bermula dari fasa kehamilan hingga membesarkan bayi dengan baik. Semoga ibu-ibu yang menggunakan apps ini berjaya menjadi ibu yang terbaik untuk anak2.. 🤗

❤️First Day 6 Sept 2023 ❤️ Thanks for asian parent for guiding me all the way for my child growth until today. This platform been very useful for all the parents out there and always providing lot of information about baby development. Hope I will be the lucky winner to get the carseat. Congratulations to all the participants. Thanks