Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!

Sertai peraduan mudah kami dan anda mungkin pemenang yang kami cari! Mudah sahaja, ikuti langkah yang telah ditetapkan di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Carseat PERCUMA Untuk Anda, Mommies!
1936 Balas

Hari 1: 08/9/2023 Saya bersyukur dengan adanya application macam ni dapt memudahkan pengiraan tumbesaran janin.Juga sedia maklum akan perkembangan janin pada setiap hari dan ianya memberikan sesuatu yang menggembirakan para setiap ibu dan ayah untuk melihat tumbesaran mereka dan apa aktiviti mereka semasa dalam kandungan. Buat pengetahuan semua, ini adalah anak pertama saya😍

hari 1 sy telah mengikuti applikasi TheAsianparent semenjak awal2 saya tahu diri hamil. byk informasi yg sy dapat melalui apps ini memandangkan sy kali pertama hamil, apps ni byk membantu sy bertanyakan jika ada kemusykilan tentang kehamilan. Syukur Alhamdulillah sehingga kinj sy masih mengikuti apps ini & usia anak sy telah masuk 4 bulan. terima kasih the AsianparentMalaysia..

Hari 3: 7/9/2023 Alhamdulillah, baby saya hampir menginjak ke usia sebulan 10/9 nanti. Teruja nak tahu perkembangan baby dari hari ke hari melalui apps Asianparent ni. Setiap hari menunggu notification dari Asianparent untuk buat semakan pada baby. Semoga apps ni terus membantu new parents yang masih belajar nak jaga kandungan dan membesarkan baby 🥰 Ig: nuraqilahhamdan_

11/9 untill 18/9 2023. Bismillah, first try sy kesini. apps ni byk sy dpt info bermanfaat & berguna, bilamana info lengkap time pregnant, dan sesudah baby dilahirkan. terima kasih memudahkan para ibu dlm pelbagai aspek. overall sy rate 10/10 😍 Semoga ada rezeki utk baby 1st sy 🥰 sy doakan mommies diluar sana dipermudahkan dlm segala hal, tak lupa doakan sy jugaaa 😘

Hari 5 : 12/9/2023 Hari banyak sangat baca artikel mengenai baby daripada theAsianparent applikasi ni, memang banyak sangat maklumat yg berguna untuk yang baru cari pengetahuan mengenai ibu dan anak. Semoga dapat belajar lebih lagi serta dapat memberi info kepada new mommies kt luar sana juga🥰 Sharing is caring hehe semoga ada rezeki buat zuriat dlm kandungan ni aamiin

HARI KE 5 13/9/2023 BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM theAsianparent adalah tempat rujukan kepada ibu bapa dan bakal ibu bapa untuk mengetahui perkembangan bayi selama berada di dalam kandungan hinggalah besar... theAsianparent adalah platform yg terbaik untuk ibu bapa menambah ilmu pengetahuan agar lebih mempelajari dan memahami tentang awal kehamilan sehinggalah anak membesar

Hari 1 : 07/09/2023 Sebagai first mom, aplikasi theAsianParent jadi tempat rujukan pertama saya selepas nurse dan doktor dari klinik kesihatan. Banyak perkongsian menarik dari ibu-ibu di luar sana berkenaan dengan tempoh sepanjang kehamilan. Alhamdulilah, hari ni merupakan minggu ke 36 & 3 hari untuk anak saya. Semoga dia sihat dan dapat dilahirkan dengan sempurna. 😊

Hari 1 (8.9.23) Walaupun preggy 2nd baby tapi untuk dpt 2nd bby ni 7 tahun menunggu. Anak sulung dah 7 tahun. Dah ikhtiar pelbagai cara dari segi pemakanan sihat. Alhamdulillah diberikan sekali lagi rezeki mengandung selepas mengandung luar rahim sebelum ni. Bagus platform TheAsianparent ni membantu kurangkan kerisauan dan persoalan sy sepjg proses mengandung kali ni.

Hari 1 (10 September 2023-Sabtu) Setelah hampir 6 tahun berkahwin, akhirnya diberi rezeki untuk mengandung anak pertama. Sekarang saya sudah masuk 31 minggu. #TheAsianParent banyak membantu saya semasa bulan pertama saya mendapat berita gembira ini. Memandangkan sekarang masih belum membeli carseat, berharap saya ada rezeki memenangi carseat dari #TheAsianParent 💝

Hari 1 : 07 SEPTEMBER 2023 Terima kasih TheAsianparent kerana memberi saya peluang untuk menyertai peraduan ini. Banyak maklumat yang saya perolehi dari awal kehamilan sehingga anak saya sudah berusia 5 bulan. Apps ini sangat membantu sedikit sebanyak kepada first mom seperti saya. Semoga ada rezeki untuk anak saya dan ibu2 di luar sana juga. TheAsianparent is AWESOME!!

12mo ago

Hari 7 : 15 SEPTEMBER 2023 Alhamdulillah selesai cabaran #CheckinTap 7 hari. Semoga ada rezeki anak saya! 🤎