Senaman cepat bersalin

Sy skrg 37++, ada x senaman cepatkan bersalin, kalau boleh nk bersalin waktu cuti raya dan cuti sekolah, adalah org nak tgk2 kan ank2 kalau bersalin, skrg pgnt ank ke3

3 Balas

sy pon kalau boleh nak bersalin 37/38 minggu ni..sis search je dekat tiktok banyak org share.. senaman kupu kupu,senaman rapatkan tapak kaki lepastu gerakkan badan depan belakang kiri kanan.. banyak jalan.. biasa anak ketiga ni tak selama anak first bukaan dia.. semoga dimudahkan

hye mommy , sy pon da 37++ week , masih takde tande nak bersalin, setiap hari buat senaman kupu², squat dan mcm² lgi...xpelah kite bsabar okey, smoga dpermudahkn urusan momy² smue

samala saya pun dah 37w5d belum ada tanda" lagi...tak sabar mau jumpa baby