anak taknak pegi sekolah

hai mummys..ada tak anak2 mummys yg langsung taknak ke sekolah maksud sy preschool ank umur 5tahun

2 Balas

Hi sis! Try tips ini untuk anak yang tak mahu ke preschool/sekolah. Mana tahu berkesan! https://my.theasianparent.com/anak-mogok-sekolah?utm_source=question&utm_medium=recommended

5y ago

tq sis..tapi sy da belikan botol air kartun favorite dia semua..sampai sekolah teachernya ckp dia brdiri je dpn pintu sepanjang hari sampai lah abah nya jemput sepanjang tempoh masa tu dia akan tanya teacher bila abah akan dtg hari2 mcm tu sanggup dia berdiri berjam2

Sy pujuk mula2 jer.. Lma2 kna pksa jg kalo xnk.. Lma2 dia suka sbb dh jumpa kwn kt sna.. Pujuk la nanti bg hadiah alat tulis ke, bwa jln2 ke..