salam dan selamat pagi

seronok baca pegalaman mommy2 semua.. tolong doa kan supaya ada rezeki zuriat tahun 2020

68 Balas

Aminnn. Semoga awak dan suami dikurniakan zuriat secepat mungkin. Yakinlah dngn ketentuan Allah. Saya pun dulu ttc 4years. Dugaan macam macam ada yg hina saya mandul lagi waktu. Sabar lah Allah pasti bagi pd waktu yg tepat❤️

In shaa Allah..smga kita sama2 diberikan rezeki untuk menimang chya mata..sy pom tgh menunggu kehadiran chy mta prtama ..Doakan sy jgk yer mummy2😘

Aminn..smoga murah rzeki. Jgn kata tahun 2020. Mana tau besok, mggu dpn, bln dpn n thn ni dpt berita gembira..teruskan usaya yah

Waalaikumussalam. InsyaAllah. Moga Allah mudahkan urusan puan dan suami untuk dapat rezeki zuriat. Aamiinn

in shaa Allah.. semoga bulan depan ada berita gembira... jika telah berusaha utk dptkan baby... Aamiin

5y ago

aamin.. sekarang pantau dengan dokter lagi insha allah tahun depan saya habis merancang..

amin..sy dh 2th kawen. alhamdulillah akhirny diberi rezeki slepas sy iktiar air kelapa bakar..😘

4y ago

Mcm mne tu sis??

Amin. Jaga diri. Boleh mulakan dgn makan acid folic dr skrg. Untuk persediaan awal.

Ada rezeki xkan kemana... InsyaAllah.. sabar & terus berdoa.. bykkn sedekah 😊

Insyaallah..amin...semoga sis dikurniakan zuriat tahun dpn..doakn sy jgk..😊

Wslam. Mari kt sesama saling mendoakan. Sy juga berharap ada zuriat taun nie.