semoga rezeki ada

Semoga selepas ni saya di beri kan zuriat selepas keguguran yang sulung...saya doa kan semoga ibu2 dan bakal2 ibu sentiasa di beri kan kekuatan dan zuriat aminnn

24 Balas

Aaminn..in shaa Allah..jgn ptus brdoa dan yakin dgn rezeki Allah..sye pown kguguran ank sulung..sthun lps tu bru ade rzki lg. .doakan rzki kli ni dipermudhkn ☺️

Insyallah sis, lepas ni lagi senang lekat. Allah nak beri kebahagiaan berlipat ganda selepas kesedihan yg kite lalui. Insyallah keep strong

Amiin. InshaAllah sis. Ada rezeki tu nanti. Jangan lupa amal surah maryam ayat 1-12 & doa nabi zakaria tau ☺️

inshaAllah.. teruskan berdoa dan sntiasa fikir positif... inshaAllah kuatkan smngt..rezeki pasti ada...

In shaa Allah moga ada rezeki utk awk semula.. Mgkin Allah nk bg yg lbh baik

Semoga awk diberikan rezeki lg untuk menimang cahaya mata..aamiin

In shaa allah ada rezeki sis nnt... Sbr ye sis...

Aamiin inshaAllah .. Rezki Allah sentiasa ada

Aamiin. Semoga ada rezeki juga buat sis.

Amin..semoga ada rezki lg utk sis...