Kenapa dlm ni sombong belake... tnya soalan semua xde Jwpn. Pilih bulu ke nk jwb soalan seseoqang

13 Balas

Hahaha….soalan saya x berjawab…saya lek je pun….🤣…Cari je dkt google…type persoalan awak tu….keluar lah tu jawapannye…… X pon g page fb kelab ibu hamil….dkt sana mudah org jawab…..klu awak harap dkt apps nie je…memang susah lah…. X pun type je persoalan awak tu dkt dlm apps nie..bahagian search tu…….kadang soalan yg awak nak tanye tu..dah byk org tanye…..

2y ago

Setuju sgt. Sy bnyk cari soalan kt post org. Klau x jmpa cari kn Google. Jgn biasa kn fikir negetif lama2 jdi toksik.. 😅

sy tengok kebanyakan soalan post awak terjawab kecuali satu post. yg tu sy memang x nampak dlm feed sy. mungkin pengguna lain yg bpengalaman serupa boleh singgah di profile puan ni & tlg jawabkan. lagi 1, xde salahnya awak komen post sendiri utk bagi naik dkt feed. husnuzon, kami cuma x nampak dlm feed.

Biasa tu, plus kalau ada include ‘covid’ mcm lg susah nk naik dekat feed. Kalau perasan, nak search covid pun, dia keluar tiada hasil ditemui. Dah la susah nk dpt jawapan, nak search yg lepas2 org ada tanya pun xkeluar Kalau bab covid. 2x stress Sy, Tp redho je la dgn Tgh tgu nk admit ward esok.

Allah sis.. awat la negative sangat. Kadang soalan tak naik pun kat timeline org, macam mana nak reply ? 😅😅 lagipun kalau urgent sgt nak tau jawapan boleh google saja atau search keyword soalan tu. Mungkin soalan kita nak tanya ada ramai org tanya dah sebelum ni.. rajin2 membaca ya

Banyak soalan saya tak jawab sbb soalan tak naik kat feed kecuali pengguna TAPS yg rajin tengok feed terbaru dan rajin nak jawab soalan kita. Bukan semuanya sombong belaka. Sangka baiklah. ❣️

sbr sis..jgn la negatif sgt fikirnya... soalan xterjwb..mungkin xnaik kt feed org lain.. atau pn org xtau nk bg jwpan...xkan nk memandai2 je jwb.. atau pn dh ramai sgt ty soalan tu...sis boleh search je soalan tu sblm ty..

Nk pilih bulu mcmana, bulu pun x nampak. Bknnya kenal sape dalam ni. Berfikir positif, mgkin feednya x naik.. bila dah start org komen2 mcm ni barulah feed naik. huhu

ada je jwpn pd setiap soalan puan. tak semestinya semua pengguna akn jwb soalan kita. soalan sy pun tak djwb rilek je. keep calm. tak semua user boleh jwb soalan kita.

heheh moh berkawan sis , ramai je yg baik dalam ni , mungkin taknaik kot soalan sis tu 😅

Haha lol kalau tak ada org jawab, cari je jawapan sendiri. Tekan "search" atas tu