Kenapa dlm ni sombong belake... tnya soalan semua xde Jwpn. Pilih bulu ke nk jwb soalan seseoqang

13 Balas

sy tengok kebanyakan soalan post awak terjawab kecuali satu post. yg tu sy memang x nampak dlm feed sy. mungkin pengguna lain yg bpengalaman serupa boleh singgah di profile puan ni & tlg jawabkan. lagi 1, xde salahnya awak komen post sendiri utk bagi naik dkt feed. husnuzon, kami cuma x nampak dlm feed.