1st baby 1st tri Dr kira haid due 21 Dec. scan Dr cakap date salah, due 20 jan. week 13 dh rasa baby move. Normal?

4 Balas

bila sis hari first last period? tak sure la boleh rasa ke tak, tpi depends on individual la kot hehe. saya 16w bru rasa

3y ago

1st day last period 15 mac.. susah nk agak cuti bersalin nnti 😂 mak cakap skrg 18 weeks tp baby bump mcm dh dekat 6 months 😅

Ada cuba scan dkt klinik lain utk 2nd opinion? Kdg ada tmpt scan tk nmpk sepenuhnya jd kiraan blh lari.

3y ago

Haah.. Ada beberapa, ada yg lebih kurang 20 jan, ada yg lg awal mcm 5 jan 😂

sy dah boleh rase. atas body juga.. ade org lambat rase.ade yg cepat

B