Mommies jum share week berapa mommies start rasa morning sickness?

28 Balas

Start 6 weeks tapi boleh telan nasi lagi. Kuantiti yg sedikit. N kerap makan. Muntah boleh kira Sampai 10 weeks, dah start xboleh telan nasi, ayam goreng, mknn berminyak. Muntah hari2 cuma sekali shaja dlm sehari. Kerja rmh mmg suami yg ambil alih. Dah xmasak sejak tahu mengandung sbb bau hanyir Skarang week 12 masih loya cuma dah tahu mknn apa yg boleh dan yg xboleh.. Sy tgh cari buku, kelas atau apa2 ilmu utk parenting.. ada tak suggestion