Mommies jum share week berapa mommies start rasa morning sickness?

28 Balas

5 Weeks start detect pregnant.. 7 - 13 weeks start alahan..loya..muntah..kembung perot..kpenatan..lesu..pening..hilang mood🥴😅.. 8 Weeks check kehamilan & heartbeat.. Alhmdulillah nmpak heartbeat.. 12 Weeks buka buku pink & start monthly check up..blood & urine test.. Alhmdulillah masa ni scan baby brkembang dgn baik..jantung normal..baby gerak² sket masa doc scan dia😁 dan baby pndang tepi..mgkin malu.. 13 weeks dah sekarang..... Kembung perot msih ada bila mkan lebih atau lmbat siket... Dan Muntah slowly brkurang...