Hai nak tanya ada ke mommy kat luar sana yang ada pengalaman buat cervical cerclage ?

5 Balas

hye..ada..alhamdulillah..sy dah selamat bersalin..jgn risau..takut n sakit tu mmg ada😬 tp utk anak, bertahan je kejap😬

2y ago

Rara,mcm mana keadaan awak skng? Sy nak tahu bole ke..

Saya buat masa 14 minggu utk 3rd pregnancy ni sbb ada previous history beranak 23 weeks (1st pregnancy) and 25 weeks. (2nd pregnancy)

Hi awak, nk tanye awak dah brjya preg n buat cerclage tu tak? Sy ada msalah pangkl rahim buka awl juga. Dah 2x loss

Boleh private chat sy.. sy baru saja buat cervical cerclage.. ada beberapa hal yg ingin sy tanyakan

Want to know too