Serah diri 16/10 gdm dc

serah diri pg..2.30ptg dktr msuk ubat..xde rse skit...kul 7 pg 17/10 dktr check jln bru 2 cm kna msuk belon plak😅lpas msuk belon bru rse cntrction skjp lpas tu hilang..tghri belon jtuh check jln bru 3cm..dktr msuk ubat lg skli...xde rse skit jgk😅😅doakan sy wan nur atiqah moga jln buka dgn cpt..slmt ibu dn ank..

1 Balas

Semoga dipermudahkan urusan puan untuk bersalin. Boleh saya tahu due date puan berapa hb? 17hb ke?

2y ago

time ksih..aminnn..aahhh..due 17hb