Induce belon

Pg td induce ubat sakit contration start kol 1 tengahari..pastu kol 3 ptg doc check jln 2 cm.. tp dah contration jd doctor masuk belon.. sedang menahan sakit..ade tak ibu2 yg ade pengalman masuk belon share#bantusharing #ingintahu

1 Balas

Pengalaman saya, saya tahan sakit contraction (mcm super heavy sengugut) lps masuk belon bila sampai katil sampai menonggeng di birai katil dan atas katil 😅 bila kurang sakit, saya sarapan dan tidur dlm 2 jam, mandi, ok dah.. Tak kerap rasa contraction macam 1st induce. Kerap jalan di wad dan squatting masa mandi.

1y ago

mmg sakit pkse bersalin