Kekeliruan

Sepatutnya awal bulan saya period tp da terlambat. Harini saya cek pregnancy test pagi dn petang double line. Tpi dalam masa sama saya rasa sakit perut macam senggugut. Adakah benar saya pregnant?

1 Balas

Hi mommy. Kalau saya masa mula buat upt memang rasa keliru dan takut nak letak harapan sebab dah banyak kali test masa tu. Kalau saya pergi klinik untuk double confirm. Dr akan minta buat upt dan Dr akan sahkan jika pregnant dia akan bagitahu anggaran dah berapa minggu hamil