usia kandungan

sepatutnya 7 minggu 6 hari tapi bila scan baru 6 minggu 3 hari . normal ke mommies ? ada yang macam saya juga tak ?

usia kandungan
7 Balas

Sama macam saya sis..masa scan 5 weeks sy nmpk uri sahaja..bila dah 7 weeks scan nmpak uri kantung membesar dr sblm ni dan bmpk janin sinonet..lewat sminggu juga dr tarikh lmp.. Agak risau dsbbkan sy ada bleeding everyday even x cramp..doktor dh bg folic asid,ubat kuat rahim dan maltofer.. Moga baby sy dan sis membesar debgan baik setiap kali scan.. Sy first time pregnant hnmpir 9 thub ttc..kerisaun tu xyah ckp la..doa n zikir dpt melegakan kerisauan dismping berharap keajaiban sentiasa berlaku dan Allah makbulkan doa2

Yupp normal sbb early calculation is an estimate, thus date akan differ from baby's actual date ☺️ as baby grows, and overtime your gynea akan advise accordingly ♥️

adoii comelnya cenonet tu..... xpe sis...beza seminggu tu normal la..sbb kite kire time habis waktu period..kejadian kandungan tu exactly kite xtahu 🥰

Selagi dalam range seminggu masih valid lagi . Kalau lebih dua minggu , mesti ada something wrong . Doa je baik baik jangan fikir jauh sangat

Normal maknanya baby tu kecik..kalau tak jauh sgt gap (below 2weeks) masih dikira ok. Minum susu bg baby besar sikit

normal sis...doa yang baik2 je sis..semoga d permudahkan dan jaga diri ya...

Normal sis..beza 1 week ok ja lah tu