KONGSI BERAT BADAN

Sepanjang saya pregnant 38minggu 4hari, total berat naik 20kg . Taktahu lah boleh turunkan zuppp waktu berpantang nanti . Mommy semua share lah hehe

2 Balas

Hehe InshaaAllah klu fully bfeed sng turun.. Sy masa pregnant 70kg skrg dah 53kg hehe bru bersalin bulan 4 aritu

Mesti blh sbb sy mse preggy naik byk jg Bfre preggy 70 Preggy 90 After Bersalin :68 Chayok2

4y ago

Yekee, sama lah mcm saya ni . Harap sngt pantang nanti boleh turun banyak