Berpantang

Hi mommies...Boleh share x tips2 turun berat lepas berpantang. Aim nak loss 20kg lepaa ni hehehe.

1 Balas

banyakkan makan sayur,minum air masak . hahaha, saya habis pantang haritu lost 20kg . takde diet2.. mak kata banyakkan minum air masak je,makan buah,makan sayur.. takkan nak berjoging pulak kan, so tu jela mampu buat . senang kata,jaga makan, jgn minum air manis2.. sebelum bersalin berat 74.2kg, sekarang anak dah 9 bulan berat saya 53kg 🤭