ALHAMDULILLAH

Harini genap sudah 38minggu, bila lah agaknya baby nak keluar . Hi mommy share lah mommy preg keberapa minggu ?

135 Balas

37w2d...mmg x sabar nak beranak..tp pujuk baby sabar dulu sbb nak siapkan keje akhir tahun kat sklh sambil kemas² barang utk pindah... alhamdulillah akhirnya dpt dok dgn suami...

Sy bru 36weeks tp mcm dah tk sbr rsnya nk tgk baby... Tk larat & rse penat je dah badan ni. Sakit2 lagi... Mood pun ke laut je lately... Smoga sgala urusan kte dipermudahkan...

Sy 37w , tanda nak keluar tu dah makin dekat, nurse pon dah check masa checkup hari tu kemungkinan sy bersalin awal 😆, semoga urusan kita di permudahkan ye

4y ago

Aamiin.....

saya pon 38 minggu 5 hari... ada masa sakit jugak mcm sengugut kuat... tp xsungguh².. dah seminggu sakit main² jew... bila baby nak keluar pun xtau lah...

3y ago

sama dgan saya

sy dh 39weeks 4hari ,doa kn sy dpermudahkan urusan bersalin ea mummy2 smua ,harap2 bby kua tak lebih due

Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan melahirkan nanti. Aaamiinn. Sy alhamdulillah 18 weeks 4 days. Doakan sy juga ya. ^_^

4y ago

Aamiin, tq . Insha Allah awak jugak

hai sis ..Saya pregnant 33 weeks now ..hihi Tak sabar sgt nak jmpa baby early March nnti . first baby plak tu .

36w6d 🥰 tak sabar betul nak jumpa baby.. tapi tu la dalam masa yg sama cuak pulak nak beranak 😂

39w5days..doa kan sya yee..skg ne perut kerap keras dn mlm susah nk tidur sakit pinggang dgn sesak nafas...

3y ago

39w5days,tanda2 xdak lagi.. bby selesa dlm prut knn. semoga dipermudahkan segala urusan kita dgn baby..

34w 1d esk nk p scan Hrap baby dh pusing kpla trun bwh laa.. Klu xkna submit msok hosp doc kta.. Doakn saya

4y ago

Smga smuanya d prmudahkn