Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

takziah ye sis.. kk mne pulak tu? sy anak nk msuk 4 sume kk lain2.. tp sume prosedur sama je nurse bg dgar jntung baby mse check up.. scan baby mmang jrang la tp kte bole tnye keadaan baby mse doc buat scan tu.. sy pn xbkemampuan sgt tp msti buat scan kt klinik swasta wlaupun dpt skali je spnjang 9blan tu.. mse pgnant ni kte kna sgt alert dgn apa prubahan.. sbb baby tu dlm prut kte apa2 jd msti kte bole rse dlu.. baby lemah atau aktif hnye kte yg tau org lain xdpt rse.. insyaallah lpas ni boleh jaga kndungan elok2 ye..