Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

teruk juga tu kk tempat sis. selalu tempat sy ada ada temujanji, nurse mesti check heartbeat baby. sangat teliti. Bagi saya bukan masalah kena pergi swasta pun sebab selama saya mengandung pergi klinik swast rasanya sebulan sebelum bersalin itu pun sebab nak tengok jantina. NURSE tempat sis TIDAK AMBIL PERHATIAN PERKARA INI. OMG! saya rasa nak marah!

2y ago

yup memang terkilan..rasa nak marah..semua bercampur aduk...uri dah kebawah pon...sehari sebelum saya pecah ketuban,memang ada g kk utk check up..tapi mcm biasalah memang xde scan2 ke apa..just datang tekan2 perut gitu jelah...doc kat hosp cakap,kalau tahu lebih awal kes nih,kemungkinan baby boleh selamat..tapi pihak kk x alert pasal nih...terkilan sangat2 sebab anak pertama