Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

Salam takziah sis. banyakkan bersabar ye. moga Ade rezeki dpt dgr heartbeat baby lagi in shaa Allah. usually check up kk mesti akan dgr heartbeat baby even Masih awal. cuma scan baby je xkerap mcm dgr heartbeat baby. sbb nurse sepatutnya kene make sure heart rate baby. lpas ni kalau pregnant lagi make sure tnya nurse, Knp saya xdpt dgr heartbeat baby. and before nk cek heartbeat baby kene make sure mkn kenyang2. lepas ni boleh buat aduan pada pihak atasan. sbb ianya agak pelik. sabar tau sis. be strong. moga Ade rezeki yg baik utk sis Dan suami