Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

takziah ye awk. bergantung kk rasanya sbb kat tempat saya masuk 20 minggu dorang dh start guna doppler nk tgok heartbeat baby sbb heart rate baby pon dorang masuk dalam report. seeloknya check jugak kat swasta untuk scan je. in shaa Allah akan ada rezeki lain yg dtg pantang elok2 yaa.

2y ago

insyaAllah..sekarang nak berehat dulu...emosi pon masih tak stabil..bila kenangkan anak dah takde,lagi2 anak pertama kan...memang rasa nak marah dekat pihak kk..sebab sehari sebelum saya pecah ketuban tuh,memang ada buat check up kat kk..tpi macam biasalah..diorang xde nk scan apa2..uri dah kebawah pon...kalau tak doc kat hosp cakap ada harapan baby boleh selamat kalau tahu lebih awal..