Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Sy second baby MMG nk open buku pink KT swasta... mampu xmampu itu belakang Cite rm80 setiap bulan insyaAllah bole ... belajar dari pengalaman anak pertama ... appointment pukul 8 kita 7.30 lg tunggu sekali jam 12 baru jumpa nurse...kau rasa? hahaha dgn pegnen lagi X larat .Allah saja tahu... jgn focus KK je sis.. jika ada rezeki lebih pergi je klinik swasta... untuk scan baby. Lau bersalin xpe gov pun... SBB masa tu TGH sakit dah xpduli dah benda lain tahu nye nk teran je... ini check up dlm keadaan kita sedar sihat ... Lau xkena layanan ke xkena apa² da jadi overthinking.. sedangkan ibu nngdung ni MMG xbole nk telebih pikir telebih risau semua kena seimbang . sabar ajelah 😔 semoga sis kuat . insyaAllah ada rezeki lagi

Baca lagi