Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

takziah sis. mmg kk slow skit. jantina nk scan pn depe mcm liat skit..tp masa cek perut 24w ke ats depe guna Doppler untuk cek hbeat baby. time tu kita pn dgr. Sy selalu scan swasta je sis. 50rm je. dpt la dgr heartbeat dia dh 4x. (1x kat kk..masa 24w) jantina 2x dh cek. insyaallah Ade penggantinya sis. buat sbg pengajaran ye.