Kecewa dengan pihak kk

sepanjang preg selama 24 weeks..tak pernah dengar heartbeat baby..dekat kk xpnah buat utk dengar heartbeat...sampailah..dah pecah ketuban masa 24 weeks 1 day,dekat hosp..doc bgtau baby dah lemah..itulah kali pertama dan kali terakhir saya dengar heartbeat baby...kecewa sangat sebab terlalu fokus pada kk je..sampai doc kat hosp gov kata,lain kali kena buat check up gak dekat klinik swasta untuk tahu perkembangan baby..dah 2 bulan lebih anak saya pergi tinggalkan saya..

45 Balas

sambil lewa sngt kk tmpat sis checkup tu. kk sy di ipoh kandungan start belas2 weeks pon dorang dh start dngar heartbeat setiap kali checkup. skrg sy dh 29weeks seingat sy dh 4kali dgr heartbeat baby. salam takziah sis. semoga ada rezeki preggy & selamat melahirkan lepas ni.